GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ντοκιμαντέρ του TMZ για τη ζωή της που αμφισβητεί την ελευθερία της σταρ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ντοκιμαντέρ του TMZ για τη ζωή της που αμφισβητεί την ελευθερία της σταρ
Instagram

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι ισχυρίζεται το νέο αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κοιμόταν κάποτε με ένα μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι της και ο σύζυγός της θα πρέπει «να φοβάται να κοιμηθεί χωρίς το ένα μάτι ανοιχτό αν θυμώσει», επειδή είναι «ικανή» να τον βλάψει. Και το «πλοίο απέπλευσε» για να εμφανιστεί ξανά σε συναυλία.

Αυτές ήταν μερικές από τις «βόμβες» που αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ποπ σταρ «TMZ Investigates: Britney Spears, The Price of Freedom» («Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τιμή της ελευθερίας»).

Ακόμα στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται πως μετά το τέλος της 13χρονης κηδεμονίας της από τον πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021, η ίδια ζει απομονωμένη και κοιμάται «υπερβολικά».

Φέρεται να συμμετέχει σε μόνο λίγες δραστηριότητες, πέραν της ενασχόλησής της με τα social media. Ο Τσαρλς Λατιμπόριερ λέει στο ντοκιμαντέρ πως: «Η Μπρίτνεϊ ζει σε μία “εικονική” απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια περνά τις μέρες και τις νύχτες της «οδηγώντας άσκοπα» στη γειτονιά της στο Λος Άντζελες. Ο διευθυντής ειδήσεων του μέσου, Μπραντ Άπλτον δηλώνει: «Μερικές φορές οδηγεί σε ένα ήσυχο χωματόδρομο, θα παρκάρει και απλώς θα κάνει διαλογισμό».

Στο “Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τιμή της ελευθερίας” γίνεται γνωστό επίσης ότι η Σπίαρς μερικές φορές κοιμάται για τρεις συνεχόμενες ημέρες και μετά «δεν θα κοιμηθεί καθόλου για τις επόμενες ημέρες». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της άκουσαν αυτούς τους ισχυρισμούς καθώς την περασμένη εβδομάδα, το ΤΜΖ αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια πίνει ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη «ασταμάτητα» και μένει ξύπνια για μέρες. Ωστόσο την συγκεκριμένη θεωρία, διέψευσε άμεσα η ίδια λέγοντας πως δεν θα έπινε τέτοιο ρόφημα καθώς δεν της αρέσει.

Εκτός από τον ύπνο και την οδήγηση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται να περνά τις υπόλοιπες μέρες της στην πισίνα, κάνοντας γυμναστική, διαβάζοντας και χορεύοντας, κάτι που πολλοί θαυμαστές γνωρίζουν λόγω των social media της.

Ο σύζυγος της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας, χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ αηδιαστικό.

Διαβάστε επίσης:

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Έχει να δει τα παιδιά της ένα χρόνο - Αποκαλύψεις από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εθισμένη στον καφέ και στα χωρίσματα με τον Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φόρεσε τη βέρα της και έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού