ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Έχει να δει τα παιδιά της ένα χρόνο - Αποκαλύψεις από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δει τους έφηβους γιους της εδώ και «πάνω από ένα χρόνο» μετά τις δημόσιες διαφωνίες τους για τη συμπεριφορά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οργιάζουν για μία ακόμη φορά οι φήμες για τις δύσκολες οικογενειακές σχέσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μια πηγή επιβεβαίωσε στο Page Six ότι η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια τoυ «Toxic» είδε τους γιους της Σον Πρέστον, 17 ετών, και Τζέιντεν 16 ετών, ήταν στις «αρχές του 2022»- πριν από το γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού [2022], οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα κείμενά της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom». (Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το τίμημα της Ελευθερίας)

Η σχέση της ποπ σταρ με τους γιους της ήταν προβληματική αρκετό καιρό πριν το μεγάλο χάσμα τον Αύγουστο του 2022 όταν ο Τζέιντεν επέκρινε δημόσια τις ικανότητές της ως μητέρα. «Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δεν νομίζω ότι έδειξε αρκετή στον Πρέστον και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είχει πει ο Τζέιντεν στη Daily Mail εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, Kέβιν Φέντερλαιν, η τάση της Σπίαρς να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο δεν βοήθησε τα πράγματα. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: «Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός του τι τους προκαλεί», είπε στη Daily Mail. «Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Η Μπρίτνεϊ είπε ότι λυπήθηκε όταν άκουσε πώς είχε μιλήσει για εκείνη ο γιος της στον Τύπο. «Με λυπεί βαθιά που έμαθα την κατακραυγή [του Τζέιντεν] όταν είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα… και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά!» είχε γράψει σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αφού η τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αντικείμενο τους γιους της, ο Φεντερλάιν, ο οποιος φέρεται να λαμβάνει 20.000 δολάρια το μήνα από την πρώην του για την ανατροφή των παιδιών, δημοσίευσε βίντεο με την Σπίαρς να φωνάζει στους γιους της, τα οποία τραβήχτηκαν εν αγνοία της.

«Το έκανε αυτό. Υποψιάζομαι ότι θα ήθελε να μην το είχε κάνει», είπε ο δικηγόρος του Φέντερλαιν, Mαρκ Βίνσεντ Κάπλαν κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε τη Δευτέρα. Ωστόσο, τώρα που έχει περάσει ο καιρός, φαίνεται ότι η αποξενωμένη οικογένεια μπορεί να είναι έτοιμη να αφήσει το δράμα στο παρελθόν.

«Πρόσφατα, υπήρξαν κάποια περιστασιακά μηνύματα μεταξύ της Μπρίτνεϊ και των παιδιών της, οπότε ίσως ο πάγος λιώσει λίγο», ισχυρίστηκε ο Charles Latibeaudiere του TMZ. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο Κάπλαν πιστεύει ότι υπάρχει ελπίδα για την οικογένεια, η οποία εξακολουθεί να έχει πολλή «αγάπη» ο ένας για τον άλλον.

«Αγαπούν τη μητέρα τους και ελπίζουν ότι η σχέση θα βελτιωθεί στο μέλλον, ώστε όλοι να είναι άνετοι, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτή είναι μια δυναμική που δεν φαίνεται να υπάρχει», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο σημερινός σύζυγος της τραγουδίστριας, Σαμ Ασγκάρι, επέκρινε το ντοκιμαντέρ. Αν και το νέο έγγραφο του TMZ είχε σκοπό να ρίξει φως στη ζωή της Σπίαρς μετά τη λήξη της κηδεμονίας της, ο σύζυγός της χαρακτήρισε ολόκληρη την παραγωγή «αηδιαστική».

«Το βρήκα απολύτως αηδιαστικό για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στη ζωή της όταν δεν είχε φωνή, πήγαν και της είπαν την ιστορία σαν να ήταν δική τους», είπε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram Story του την Κυριακή το βράδυ. «Ξαφνικά - μετά από 15 χρόνια όταν είναι ελεύθερη μετά από όλα αυτά τα γκάζια, όλα εκείνα τα πράγματα που έζησε, τώρα θα τη βάλεις στο μικροσκόπιο και θα πεις την ιστορία της;» ρώτησε ρητορικά.