GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης: Αυτοί είναι οι πέντε κουμπάροι στον γάμο - Ανάμεσά τους ο σύντροφος της Δεληκούρα

Πάνος Μουζουράκης: Αυτοί είναι οι πέντε κουμπάροι στον γάμο - Ανάμεσά τους ο σύντροφος της Δεληκούρα
Instagram

Πέντε ήταν οι κουμπάροι του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη. Ανάμεσά τους και ο σύντροφος της ηθοποιού Σύλβιας Δεληκούρα

Πέντε ήταν συνολικά οι κουμπάροι στον γάμου του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στην Αίγινα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση στον Πύργο του Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

Οι ίδιοι δεν είχαν κάνει γνωστό ποιοι θα τους παντρέψουν ωστόσο μέσα από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Λίλα Μουρτζίκου, ο Δημήτρης Λιόσης, ο Αντώνης Βουράκης, η Ευαγγελία Γκαράνη και η Κατερίνα Κολοτούρου.

Ο Δημήτρης Λιόσης είναι ο σύντροφος της ηθοποιού Σύλβιας Δεληκούρα. Η ηθοποιός έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε.

«Πάντα Άξιος να είσαι Δημήτρη μου. 27/05/23», έγραψε η Σύλβια Δεληκούρα στη λεζάντα.