GOSSIP

Ινδία: Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού παντρεύτηκε με ηθοποιό του Bollywood

Ινδία: Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού παντρεύτηκε με ηθοποιό του Bollywood

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε μία πατρινή μελαχρινή καλλονή με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά στην Ινδία. 

Γάμος για πατρινή μελαχρινή καλλονή με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά στην Ινδία. Ο λόγος για την πρώην Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού και δασκάλα χορού, Άνδρια Παναγιωτοπούλου και τον διάσημο Ινδό ηθοποιό Manit Joura.

Η ίδια θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός, αλλά το patrisnews εξασφάλισε εικόνες και στιγμές από τον εντυπωσιακό γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή έγινε σε στενό κύκλο στην Ινδία, στις αρχές Ιουλίου, και απασχόλησε ιδιαιτέρως τα ΜΜΕ και κυρίως τους Times της Βομβάης.

Η Ανδρια Παναγιωτοπούλου από το 2013 αποτελεί μέλος της 1st Bollywood Academy Greece και είναι διπλωματούχος απόφοιτη της, αναγνωρισμένη από το CID της Unesco, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood και για πολλά χρόνια δίδασκε Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα σε εφημερίδα της Ινδίας, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2023, όμως ο πατέρας του ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε να τον επισπεύσουν.