GOSSIP

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Κρέμασε» τα παπούτσια του και έγινε αγρότης - «Το ξεκίνησα από την αρχή»

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Κρέμασε» τα παπούτσια του και έγινε αγρότης - «Το ξεκίνησα από την αρχή»

Ο τερματοφύλας, Αλέξανδρος Τζόρβας, έγινε αγρότης και μάς ξεναγεί στο κτήμα του στη Λακωνία. Η αναφορά στα παιδιά του, η αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε και η σχέση με τη σύζυγό του, Χρυσαυγή.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει παρατήσει το ποδόσφαιρο και ασχολείται με το κτήμα του στη Λακωνία. Μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day, αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση να γίνει από ποδοσφαιριστής αγρότης και στην οικογένειά του.

«Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

«Είχε οικονομικό ρίσκο όταν ξεκίνησα. Όσα χρήματα έβγαλα από το πρώτο κομμάτι της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, χρειάστηκε να τα επενδύσω στο δεύτερο, στις ελιές. Τα παιδιά έρχονται μαζί μου στο κτήμα για τρεις μήνες το καλοκαίρι και εγώ ανεβοκατεβαίνω», πρόσθεσε ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν ο γιος του τού τραβούσε το πόδι για να μη φύγει σε άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε και για τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου: «Είμαστε μαζί από ηλικία 22 ετών, σχεδόν 20 χρόνια. Μόλις γνωριστήκαμε, ταιριάξανε οι χημείες μας. Εγώ και η Χρυσαυγή γνωριστήκαμε σε μία εποχή που δεν είχα ούτε δημοσιότητα, ούτε χρήματα. Τότε εκείνη έκανε δημοσιογραφία σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού, έτυχε να κάνουμε μία συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο. Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Πρώτα από όλα ότι είναι μία εξαιρετική μητέρα, είναι πολύ δραστήρια, έχει το συμβολαιογραφείο της και είναι ο ορισμός της σύγχρονης νέας μητέρας».