GOSSIP

Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για την πατρότητα αλλά και το διαζύγιό του από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης το μεσημέρι της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμάδες» της ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την πατρότητα αλλά και το διαζύγιό του από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

«Οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, οπότε είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη. Οπότε γνώριζα ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην έχει και τους δυο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη. Είπαμε από κοινού ότι το κομμάτι το δικό μας, των ενήλικων δεν αφορά κανέναν.

Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο. Σε συνεννόηση, μεταξύ μας οι ενήλικες, και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες» ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί. Η δυσκολία είναι στην διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή για μένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά.

Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα θέλω των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν θέλουμε να πάμε στη μαμά, τηλέφωνο στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας» τόνισε ο ηθοποιός.