GOSSIP

Συγκλονίζει ο Θανάσης Βασιλόπουλος: Μέναμε υπαίθρια όταν ήρθαμε στην Αθήνα, μας απαξίωναν

Συγκλονίζει ο Θανάσης Βασιλόπουλος: Μέναμε υπαίθρια όταν ήρθαμε στην Αθήνα, μας απαξίωναν
Glomex

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιρτουόζους του κλαρίνου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, προχώρησε σε μία εξομολόγηση ζωής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ ήταν ο Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος συγκλόνισε ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής του. Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιρτουόζος του κλαρίνου, με διεθνείς διακρίσεις, θυμήθηκε τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του.

Το πώς αναγκάστηκε ο ίδιος και η οικογένειά του να φύγουν από το Αγρίνιο, πώς βίωσε την απαξίωση ως πλανόδιος μουσικός αλλά και τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε παίζοντας κλαρίνο.

Μάλιστα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος ξεκίνησε την παρουσία του στην εκπομπή παίζοντας κλαρίνο, χαρίζοντας μία μοναδική μελωδική εισαγωγή.

Όπως υποστήριξε, το κλαρίνο είναι η άμυνά του. «Όταν κρατάς το όργανο, κρύβεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, στη διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε πως έχει 25 ανίψια.

Στη συνέχεια, συγκίνησε λέγοντας πως με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε πήγε και αγόρασε καφέ και ζάχαρη στη μητέρα του.

Μιλώντας για την εποχή που ήταν πλανόδιος οργανοπαίκτης, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί απαξιωτικές συμπεριφορές ενώ ανέφερε πως συνάντησε και ανθρώπους που έκλαψαν από το παίξιμό του…

Επιπλέον, αποκάλυψε τη δραματική εμπειρία της φυγής από το Αγρίνιο, για όλη την οικογένειά του λόγω ενός σοβαρού προβλήματος, που τον οδήγησε ένα βήμα από την κατάθλιψη.

Μάλιστα, ανέφερε πως όταν ο ίδιος και η οικογένειά του ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα δεν είχαν σπίτι και έμεναν… υπαίθρια.

Ακόμα, ανέφερε πως ήθελε να μάθει να γράφει και να διαβάζει έτσι ώστε να καταφέρει να βοηθήσει τη μητέρα του.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος υποστήριξε επίσης πως μία καθηγήτρια στο σχολείο, τον φώναξε για να του κάνει παρατήρηση επειδή ο αδερφός του... χόρευε στα θρανία.

Μιλώντας για τις εμπειρίες του στην Αθήνα, είπε πως θα μπορούσε πολλές φορές να μπλέξει ειδικότερα την εποχή που περπατούσε στα Εξάρχεια.

Σχολίασε ακόμα πως όταν ήταν πλανόδιος και έπαιζε μουσική, γελούσε όταν κάποιος τον έδιωχνε.

Αναφορικά με την καριέρα του, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Γιάννη Ζουγανέλη και στις γνωριμίες που απέκτησε ξεκινώντας στον χώρο.

Μάλιστα, σημείωσε πως τα πανηγύρια είναι το μεγαλύτερο... σχολείο.

Όπως είπε, τα χρήματά του τα διαχειριζόταν η μητέρα του.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως είχε φανταστεί να παίζει με τον Μάικλ Τζάκσον, αλλά όχι με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ακόμα, ανέφερε πως μεγάλη βοήθεια σε ηθικό επίπεδο του πρόσφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.