GOSSIP

Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει από την Αμερική βραχνιασμένη - «Έχω κρυώσει λίγο»

Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει από την Αμερική βραχνιασμένη - «Έχω κρυώσει λίγο»
TikTok

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην Αθήνα όπου θα εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη για τον χειμώνατ

Επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αμερική όπου βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, καθώς ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της εκεί και δεν παρέλειψε να ενημερώσει όσους την ακολουθούν με νέο βίντεο στο TikTok, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Αυτό που έκανε εντύπωση όμως από το βίντεο που ανέβασε η γνωστή τραγουδίστρια, μετά τη συναυλία που έδωσε στη Βοστώνη είναι ότι έχει «κλείσει» η φωνή της.

«Τελειώσαμε και τώρα γυρίζουμε Αθήνα και την Παρασκευή ξεκινάμε παιδιά με τον Γιώργο παρέα όλο τον χειμώνα» ακούγεται να λέει βραχνιασμένη, αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη, καθώς θα εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον φετινό χειμώνα. «Με καλύτερη φωνή, τώρα έχω κρυώσει λίγο» προσθέτει, πιάνοντας τον λαιμό της.

Στο ταξίδι της στην Αμερική την συνόδευε και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο ανέβασαν αρκετές κοινές φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια αρχικά επισκέφθηκε το Λος Άντζελες, στο πλαίσιο εμφανίσεων.

Στην Αμερική η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντήθηκαν και με τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποιός ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι πολύ φίλος της τραγουδίστριας. Ο κομμωτής ανέβασε φωτογραφίες απο κοινή τους έξοδο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.