GOSSIP

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ: Έδιναν 20 εκατ. δολάρια στον Στίβεν Σιγκάλ για να παλέψουμε

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ: Έδιναν 20 εκατ. δολάρια στον Στίβεν Σιγκάλ για να παλέψουμε

Ο Βαν Νταμ είχε μια μακροχρόνια διαμάχη του με τον Σιγκάλ. 

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Στίβεν Σιγκάλ μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές οπαδών των πολεμικών τεχνών. Οι αστέρες των 90s ζούσαν μία άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή,χάρη στις επιτυχίες τους στην μεγάλη οθόνη.

Κάποια στιγμή όμως βρέθηκαν απέναντι. Αφορμή κάποια σχόλια του Σιγκάλ που έφεραν την αντίδραση του Βαν Ντάμ.

Νομίζω ότι είναι θέμα πρσωπικής άποψης ότι οπουδήποτε ήταν πρωταθλητής. Δεν γίνομαι κακός ή κάτι τέτοιο, εύχομαι στον τύπο τα καλύτερα. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που λένε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια», είχε πει ο Σιγκάλ.

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ έμαθε τα σχόλια του Σίγκαλ και αυτό τον αναστάτωσε πάρα πολύ. Τα πράγματα τελικά οξύνθηκαν σε ένα πάρτι του Σιλβέστερ Σταλόνε στο σπίτι του στο Μαϊάμι το ’91.

Καθώς το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Βαν Νταμ και ο Σίγκαλ αλληλοκοίταχτηκαν και ο αστέρας της δράσης από τις Βρυξέλλες είπε στον Σίγκαλ να τον συναντήσει έξω ωστόσο, ο Σίγκαλ δεν ενεπλάκη.

Ο καλλιτέχνης πολεμικών τεχνών και 63χρονος ηθοποιός Βαν Νταμ μίλησε πρόσφατα στην βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» για την καριέρα του και τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον 71χρονο Σιγκάλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υπενθύμισε ότι ο παραγωγός και εκτελεστικός διευθυντής του κινηματογράφου, Πίτερ Γκούμπερ, ήθελε κάποτε να προωθήσει έναν αγώνα μεταξύ του Βαν Νταμ και του Σιγκάλ, οι οποίοι έχουν δημόσια διαμάχη μεταξύ τους που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990.

«Είχαν την ιδέα να γίνει ένας αγώνας μεταξύ εμού και του Στίβεν στο "Mirage" [στο Λας Βέγκας]», δήλωσε ο Βαν Νταμ στο πρακτορείο. «Είκοσι εκατομμύρια ο καθένας. Δεν δέχτηκε τον αγώνα».