GOSSIP

Κατερίνα Λιόλιου: «Κάνω μια φορά την εβδομάδα ψυχανάλυση»

Κατερίνα Λιόλιου: «Κάνω μια φορά την εβδομάδα ψυχανάλυση»

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για το πόσο τη βοηθάει η ψυχανάλυση που κάνει

Η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις επαγγελματικές της αποτυχίες και τη βοήθεια που εισπράττει από τη ψυχανάλυση.

Απογοητεύτηκες ποτέ;

Εννοείται. Ήθελα να προχωρήσω, να ανέβω επίπεδο, να βγάλω ένα τραγούδι και, από τα 19 μου, αυτό τελικά συνέβη στα 27. Την απόλαυσα όμως τη διαδρομή και συνεχίζω να την απολαμβάνω. Έχω να δώσω πολλά πράγματα ακόμη, δεν έχω φτάσει ακόμα στον στόχο μου. Κάποια στιγμή μάλιστα είχα μια σκοτεινή περίοδο, έκανα την αυτοκριτική μου και σκεφτόμουν: «Τι μπορεί να φταίει και, ενώ είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά, δεν κάνω μια επιτυχία;». Μάζεψα λοιπόν κι εγώ τα πράγματα μου από την Αθήνα και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη.

Από αντίδραση να φανταστώ;

Ναι. Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, αν και δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, κάνοντας μια φορά την εβδομάδα ψυχανάλυση. Η ψυχανάλυση για μένα είναι ο καφές που πίνω με τον εαυτό μου. Καθώς βρισκόμουν λοιπόν στη Θεσσαλονίκη, συνειδητοποίησα πως έπρεπε να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ. Και όπως έφυγα μια μέρα από την Αθήνα, έτσι μια μέρα από το πουθενά, έναν χρόνο αργότερα, κατέβηκα ξανά πιο αποφασισμένη από ποτέ.