GOSSIP

Ηλίας Γκότσης: Με έχουν πει γλάστρα, κόντευα να ανθίσω

Ηλίας Γκότσης: Με έχουν πει γλάστρα, κόντευα να ανθίσω

Ο Ηλίας Γκότσης σκέφτεται να ασχοληθεί και με την υποκριτική 

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που του έχουν γίνει κατά καιρούς και έδωσε την απάντησή του για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Ηλίας Γκότσης σημείωσε πως τον έχει πειράξει που τον αποκαλούν «γλάστρα», όμως πλέον δεν ασχολείται και βρίσκει λογικό να υπάρχει και κακή κριτική.

«Με έχουν πει εκατό χιλιάδες φορές γλάστρα. Κόντευα να ανθίσω. Καταλαβαίνω όμως, πως όταν μπεις στον χορό, θα χορέψεις, με τα καλά και τα κακά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, αν δεχτεί ξανά πρόταση για το Survivor, θα το σκεφτεί καλά. «Στο Survivor θα τα αξιολογήσω όλα και θα δω, αν μου γίνει πρόταση. Δεν θέλω να κάνω σενάρια, ούτε να έχω προσδοκίες, γιατί μετά έτσι αρχίζεις και ξενερώνεις και στεναχωριέσαι», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί κάποια μαθήματα υποκριτικής. «Κάνω κάποια μαθήματα υποκριτικής. Αν είναι κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε, θα μου άρεσε, θα ήμουν ανοιχτός σε μία σχετική πρόταση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Γκότσης.