GOSSIP

Λιάγκας σε Παναγιώταρου: Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά; Η απάντησή της

Λιάγκας σε Παναγιώταρου: Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά; Η απάντησή της

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκείνη αντέδρασε λέγοντας: «Να τα βγάλουμε τώρα να τα μετρήσουμε»

Στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Είμαι καλά γενικά, είμαι καλά με τον εαυτό μου, περνάω όμορφα, βγαίνω αρκετά, ταξιδεύω αρκετά, δουλεύω αρκετά, τα κάνω όλα στο πολύ».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν ταξιδεύει στο εξωτερικό με δικά της λεφτά ή αν πρόκειται για χορηγίες. Τότε, η Instagrammer απάντησε: «Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά και να μπορώ να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου και ο καθένας γι’ αυτόν τον λόγο. Σίγουρα δέχομαι σχόλια, όλοι δεχόμαστε από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τα έσοδά της, λέγοντας: «Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντέδρασε αρχικά, λέγοντας: «Να τα βγάλουμε τώρα να τα μετρήσουμε».

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να απαντήσει: «Λοιπόν, είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια διαφημιστικά - προϊοντικά από το Instagram και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς».