Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

VIDEO

GOSSIP

Ο θρυλικός περφόρμερ που μάγευε με τα σόου του συγκλονίζει: Ο τραγικός θάνατος του αδερφού του (Vid)

Newsbomb

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ή ο γνωστός σε όλους μας ξανθός μάγος με τα λιοντάρια, μιλά για τα αμέτρητα κόλπα που έχει δοκιμάσει στην καριέρα του...

O ίδιος θυμάται τον χαμό του αδερφού του στο γύρο του θανάτου και εξηγεί πως ο κόσμος δεν μπορεί ποτέ να τον καταλάβει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέλυσε τις ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτει.

«Έχω τη δύναμη και βγάζω αστρικό σώμα. Αυτό λέγεται εκτόπλασμα. Είναι κάτι που έμαθα στο Θιβέτ. Δηλαδή μπορώ να πετύχω μία εξαΰλωση. Να φύγω από εδώ που βρίσκομαι και να πάω όπου θέλω.» τονίζει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ο σπουδαίος μάγος μένει στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Εκεί είναι το σπίτι του, τα ζώα του καθώς και τα εργαλεία της δουλειάς του.

Στα παιδικά του χρόνια όλοι έλεγαν ότι είχε μπει μέσα του ο διάολος. Οι γονείς απομάκρυναν τα παιδιά τους από εκείνον. «Δεν με έκανε κανείς παρέα. Και η μαμά μου ντρεπόταν να βγει από το σπίτι. Μπορεί τρία, τέσσερα χρόνια να είχε μείνει μέσα» αποκάλυψε ο μάγος.

Ερωτηθείς για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού του, ο κ. Παπαϊωάννου είπε:

«Με τον αδερφό μου ξεκινήσαμε μαζί και κάναμε τον γύρο του θανάτου με τις μηχανές. Στην πάνω πλευρά του βαρελιού βρισκόταν μία κυρία με το μωρό της. Εκείνο φορούσε ένα μπουφάν. Με τη δύναμη που αναπτυσσόταν από τη ταχύτητα των μηχανών, το μπουφάν έφυγε και πήγε στο πρόσωπο του αδερφού μου. Εκείνος έχασε την ορατότητα και βγήκε με τη μηχανή εκτός του βαρελιού. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Καρφώθηκε σε έναν στύλο.».

Σχολιάζοντας τη σχέση του με τις φιλοζωικές οργανώσεις, τόνισε ότι τον επισκέπτονται συχνά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

«Το λιοντάρι μου είναι 28 ετών. Τα έχω σαν παιδιά μου και τα δύο. Οι φιλοζωικές οργανώσεις με επισκέπτονται συχνά. Έρχονται, φεύγουν και ξαναέρχονται. Μου είπαν να τα πάνε στο Αττικό Πάρκο. Συμφώνησα αλλά τους είπα ότι η διατροφή είναι δική τους. Όταν άκουσαν ότι η διατροφή περιλαμβάνει δύο τόνους κοτόπουλα τον μήνα τα άφησαν εδώ» είπε στην κάμερα του Star.

Τέλος, σχολίασε τον τρόπο που καταφέρνει να παρουσιάσει αυτό το υπερθέαμα στο κοινό του.

«Όταν κάνω ένα σόου, κλείνομαι στο καμαρίνι, αυτοσυγκεντρώνομαι και δημιουργώ ένα μαγνητικό πεδίο στον χώρο που βρίσκονται οι θεατές.».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης...