Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο Μπραντ Πιτ έμενε κοντά στο σπίτι μου»

Newsbomb

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τον 2,5 ετών γιό του Απόλλωνα, αλλά και για τα 14 χρόνια ζωής στο Λος Άντζελες.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή «Ελένη», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο του, τον Απόλλωνα, αλλά και τα χρόνια ζωής του στο Λος Άντζελες.

«Τα 14 χρόνια στο Λος Άντζελες ήταν εύκολα, αλλά και δύσκολα, με πολλές εμπειρίες. Έγινα πατέρας που για μένα είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου θα είχα γυρίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα. Νιώθω ότι έχω το χρέος και το καθήκον να είμαι δίπλα του τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ακόμα και αν έχω μείνει πίσω στη δουλειά μου και στα οικονομικά μου. Διαλέγω να είμαι καλός μπαμπάς με το να είμαι δίπλα του και να τον αγαπάω και να του δίνω όλη μου την προσοχή», εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός για τη ζωή του στην Αμερική.

Σχετικά με τη θέση του ως πατέρας και πώς βιώνει τη νέα αυτή κατάσταση, σχολίασε ο Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έλεγα πάντα ότι ήθελα να κάνω τρεις κόρες και φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε όταν είδα τον γιο μου να βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του και είδα την πρώτη του ανάσα. Άλλαξε όλη μου η ζωή, μου άλλαξε τη ζωή μου σχετικά με το τι θέλω να αφήσω πίσω μου, τι θέλω να προσφέρω και πόσο χρήσιμος θέλω να είμαι στον γιο μου, στην κοινωνία, στη δουλειά μου».

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια σχετικά με το αν μπορεί ένας Έλληνας ηθοποιός να κάνει καριέρα στην Αμερική: «Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός. Υπάρχει άλλη κουλτούρα, υπάρχει το στοιχείο της επιβίωσης. Είναι απόλυτα φυσικό στο Λος Άντζελες να κάνεις μια δεύτερη δουλειά και πολλοί κατακρίνονται. Φυσικά έκανα κι εγώ δεύτερη δουλειά και είμαι ο μόνος που το λέω. Είχαν γράψει και για μένα, αρνητικά, όταν έκανα δεύτερη δουλειά και με είχε ενοχλήσει».

Σε ερώτηση για το αν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον celebrity, απάντησε: «Σε ένα εστιατόριο καθόταν από πίσω μου ο Τζορτζ Κλούνεϊ και σε ένα άλλο εστιατόριο που είχα πάει είχα δει τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Ο Μπραντ Πιτ έμενε κοντά στο σπίτι μου».

Τέλος, για το αν νιώθει περήφανος για ό, τι έχει καταφέρει στην Αμερική, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Οι σειρές στις οποίες έχω λάβει μέρος, θα τις βλέπω και σε 10 χρόνια και σε 20. Γενικά, το feedback που είχα από τους ανθρώπους και από τους Έλληνες ήταν εξαιρετικό. Αυτό πάντα μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω. Άφησα ένα λιθαράκι, έστω και μικρό, σαν Έλληνας ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση».