Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχε μια εποχή που δεν είχα φράγκο, είχα μόνο 5 ευρώ»

Newsbomb

O Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

O Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με τη Τζένη Θεωνά, αλλά και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι ανέφερε: «Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά, θα νόμιζα πως κάποιος με δούλευε. Υπήρχε μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου. Είχα μόνο 5 ευρώ, όπως κι η Τζένη».

Πρόσθεσε: «Πήγε η Τζένη στο βενζινάδικο κι επειδή δεν είχε ούτε 5 ευρώ, έδωσε την ταυτότητά της. Τις οικονομικές δυσκολίες με τη Τζένη τις αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο».Για τα όνειρά του, δήλωσε: «Νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρά μου, εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια. Νιώθω τυχερός που σε αυτή την ηλικία, έχω ένα παιδί 4,5 χρονών και μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί μου λέει "μου λείπεις και σου λείπω, σε αγαπώ και μ' αγαπάς". Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω. Ποτέ μη βάζεις τη λογική σου εκεί που είναι ο έρωτας».

Σχετικά με την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά, είπε: «Η σχέση μου με τη Τζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι, πορευόμαστε μέχρι σήμερα».

Τέλος, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία. «Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι, είναι ότι ποτέ δεν πούλησα την αισθητική μου. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη, στο μαγαζί "Ιφιγένεια"», κατέληξε.