MEN'S GUIDE

Tips για να επιλέξετε το σωστό ανδρικό εσώρουχο

Tips για να επιλέξετε το σωστό ανδρικό εσώρουχο
PIXABAY

Υπάρχουν πολλά άρθρα με συμβουλές σχετικά με τα ρούχα που πρέπει να φορέσεις ανάλογα με την εποχή ή ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Τι γίνεται, όμως, όσο αφορά τα ανδρικά εσώρουχα;

Οι περισσότερες διαφημίσεις εσωρούχων επικεντρώνονται στη μάρκα και στο μοντέλο που τα διαφημίζει. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει εσύ να προσέξεις είναι η εφαρμογή, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο αλλά και η ποιότητα του εσωρούχου.

Αυτά τα 3 χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο σημαντικά από οποιαδήποτε μάρκα.

Κλασικό σλιπ

Αυτά είναι τα παραδοσιακά σλιπ που σχηματίζουν το γράμμα Y μπροστά. Ενώ αποτελούν ένα κλασικό κομμάτι, το οποίο φοράνε οι άνδρες πολλά χρόνια, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για όλους. Ενώ μπορεί να προσφέρει την σωστή στήριξη και καλή εφαρμογή, είναι ιδανικό κυρίως για εκείνους που έχουν πιο μεγάλους μηρούς.

Φαρδιά boxer

Τα κλασικά boxer εσώρουχα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και κάλυψη ενώ παράλληλα επιτρέπουν στην περιοχή να αναπνέει. Ωστόσο, επειδή είναι φαρδιά πολλές φορές μπορεί να μαζεύονται όταν φοράς στενό παντελόνι.

Boxer trunk

Αυτό είναι ένα από τα μοντέρνα και πρόσφατα ανδρικά εσώρουχα. Είναι ιδανικά για να τα φορέσεις κάτω από στενά παντελόνια καθώς εφαρμόζουν τέλεια επάνω στους γοφούς κι έχουν κοντό ποδαράκι. Είναι, επίσης, ιδανικά για εκείνους τους άνδρες που έχουν πολύ λεπτά πόδια.

Boxer brief

Αυτά τα boxer είναι μια ενδιάμεση επιλογή ανάμεσα στα φαρδιά boxer και στα boxer trunk. Εφαρμόζουν στη μέση και είναι λίγο πιο μακριά από τα boxer trunk. Είναι ένα από τα εσώρουχα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, και είναι ιδανικά για εκείνους που έχουν λίγο πιο γεμάτα οπίσθια.

Η σωστή επιλογή υφάσματος

Όταν επιλέγεις τα εσώρουχα σου πρέπει να προσέχεις 3 πράγματα: να είναι άνετα, να σου προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και να επιτρέπουν στην περιοχή να αναπνέει.

  • Βαμβάκι: Το βαμβάκι είναι ένα από τα κλασικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή εσωρούχων. Αποτελεί εκπληκτική επιλογή για τα εσώρουχα καθώς είναι απαλό, υποαλλεργικό και επιτρέπει στην περιοχή να αναπνέει.
  • Lyocell jersey: Το υλικό αυτό αποτελεί ένα συνδυασμό από φυσικές νανο-ίνες και βαμβάκι ώστε να προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση στο δέρμα σου.
  • Jersey ύφασμα: Αν κινείσαι συνέχεια, τότε πρέπει να επιλέξεις το jersey ύφασμα. Είναι απαλό, ελαφρύ και ελαστικό, επομένως έχεις όλη την άνεση που χρειάζεσαι.
  • Δίχτυ: Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην δημιουργία αθλητικών εσωρούχων καθώς είναι αρκετά ελαφρύ και βοηθάει στην σωστή αναπνοή του δέρματος. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν διχτυωτό ύφασμα που αντέχει στην υψηλή θερμοκρασία και βοηθάει στην διάσπαση της θερμότητας του σώματος, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο το εσώρουχο σου δροσερό.
  • Μετάξι: Αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πλέον συχνά στην αγορά καθώς καταστρέφεται πολύ εύκολα μετά από την πλύση του. Ενώ είναι ένα ελαφρύ ύφασμα και βοηθάει το δέρμα σου να αναπνεύσει, η εύκολη καταστροφή του έχει αρχίσει να το απομακρύνει από τη χρήση του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr