ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας για την «πριγκίπισσα Νταϊάνα» της Κρίστεν Στιούαρτ

H Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η μεταμόρφωση της Κρίστεν Στιούαρτ σε πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι εντυπωσιακή

Η ταινία Spencer θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Φεστιβάλ της Βενετίας διεκδικώντας τον Χρυσό Λέοντα.

Το Spencer, η πολυαναμενόμενη ταινία του Πάμπλο Λαραΐν, με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Όπως αναφέρει το Variety, η ταινία θα συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα διεκδικώντας τον Χρυσό Λέοντα και έχοντας το βλέμμα προς τα επόμενα βραβεία Όσκαρ.

H Στιούαρτ πρόκειται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα και από τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η μεταμόρφωσή της είναι εκπληκτική, καθώς η ομοιότητα της με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα έχει αφήσει άφωνο το κοινό.


Όσον αφορά την υπόθεση, η ταινία Spencer εστιάζει στις διακοπές των Χριστουγέννων του 1991 όταν η Νταϊάνα αποφασίζει να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Κάρολο.

Το ζευγάρι μαζί με τα δυο του παιδιά, Γουίλιαμ και Χάρι, βρίσκεται στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στο κτήμα Sandringham στο Norfolk όπου θα περάσουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα όλοι μαζί ως οικογένεια.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο η Νταϊάνα έχασε τη ζωή της.

Το σενάριο της ταινίας ανήκει στο δημιουργό των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ. Τον πρίγκιπα Κάρολο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Τζακ Φάρινγκ.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται το φθινόπωρο του 2021, ενώ το 2022 συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.