ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυσάρεστα νέα για το «John Wick 4» - Θα αργήσει πολύ η επιστροφή του

John Wick 4
To John Wick 4 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου του 2022
Lionsgate

Η τέταρτη ταινία John Wick με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, θα καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο!

Δυσάρεστα τα νέα για τους φαν του Κιάνου Ριβς και των ταινιών John Wick. Η Lionsgate αναβάλλει την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας του franchise που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Με ένα teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, το στούντιο ανακοινώνει ότι η ταινία τελικά θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου του 2023!

Εκτός από τον Ριβς στον ρόλο του John Wick, στο καστ θα δούμε επίσης τους: Λορενς Φίσμπερν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Ντόνι Γιεν, και Σάμιερ Άντερσον. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Τσαντ Σταχέλσκι, ενώ ο Ριβς έχει αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Το τέταρτο κεφάλαιο φέρεται να έχει τίτλο John Wick: Chapter 4 – Hagakure.

Θυμίζουμε ότι το John Wick 4 έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα. Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός απέδειξε ακόμα μια φορά τη γενναιοδωρία του, κάνοντας δώρο στους τέσσερις κασκαντέρ της ταινίας από ένα ρολόι Rolex Submariner κατά τη διάρκεια δείπνου σε εστιατόριο του Παρισιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το franchise θα αποκτήσει και πέμπτη ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, με τον Κιάνου Ρις να επιστρέφει και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το «The Matrix Resurrections» και οι νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά

ΗΒΟ Μax: Νέα ματιά στο prequel του Game of Thrones

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο