ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Row: «Αρχιτεκτονήματα» από καλλιτέχνες στο metaverse

The Row: «Αρχιτεκτονήματα» από καλλιτέχνες στο metaverse
Instagram

Σχεδιαστές δημιούργησαν μια σειρά από εικονικά κτήρια για τη metaverse κοινότητα «The Row», συμπεριλαμβανομένου και ενός γιγαντιαίου αγάλματος το οποίο έχει μετατραπεί σε σπίτι και το οποίο έχει σχεδιάσει ο γνωστός Daniel Arsham.

Τριάντα εικονικές ιδιοκτησίες έχουν παρουσιαστεί από καλλιτέχνες στους οποίους εκτός του Arsham περιλαμβάνονται οι Misha Khan, Andrés Reisinger, Alexis Christodoulou και τα στούντιο ντιζάιν Six N.Five και Hard Architects. Κάθε δημιουργός σχεδίασε ένα «τρισδιάστατο αρχιτεκτονικό τοπόσημο» το οποίο πωλείται ως NFT.

«Στο metaverse, δεν χρειάζεται κάποιος να ακολουθήσει πιστά τους πολλούς περιορισμούς που υπάρχουν όταν δημιουργείς χώρους, εκθέσεις και έργα τέχνης στον φυσικό κόσμο» είχε πει ο Daniel Arsham. «Όταν σχεδίαζα για το “The Row”, έλαβα υπόψη μου το πώς θα φαίνονταν τα γλυπτά μου μέσα από αυτό το μοναδικό αρχιτεκτόνημα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να δω πώς ο κόσμος μπορεί να επικοινωνήσει με αυτά τα αρχιτεκτονήματα από τη στιγμή που παρουσιαστούν στο metaverse».

Δείτε την gallery:

To «The Row» εξέλιξαν η ομάδα συμβούλων στον κλάδο των ακινήτων The Alexander Team και η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στο metaverse Everyrealm, όπου ο Arsham είναι επίσης creative ambassador.