ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η πραγματική ληστεία ξεκινά στο κορεάτικο «La Casa de Papel»

Money Heist: Korea – Joint Economic
Ο Κορεάτης Professor και η παρέα του
Netflix

Το δεύτερο μέρος του Money Heist: Korea – Joint Economic θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου.

To κορεάτικο La Casa de Papel επιστρέφει για το δεύτερο μέρος και το Netflix μας δίνει μια πρώτη γεύση με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

«Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία να ξεφύγεις. Τώρα αρχίζει η πραγματική ληστεία. Ετοιμαστείτε για το επόμενο σχέδιο!», αναφέρει η συνδρομητική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Money Heist: Korea – Joint Economic, είναι στην ουσία η κορεάτικη διασκευή του ισπανικού χιτ La Casa de Papel, μιιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του Netflix.

To πρώτο μέρος κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα τον περασμένο Ιούνιο, κερδίζοντας τους θεατές και σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του Top 10 του Netflix.

Η σειρά με ελληνικό τίτλο «Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα» αναφέρεται ως «ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας, σε μια χώρα χωρίς σύνορα».

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Kim Hong-sun (The Guest Voice, Black). Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Alex Pina, ο δημιουργός του ισπανικού χιτ La Casa de Papel, έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Όσον αφορά το καστ, ο Park Hae-soo, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Squid Game υποδύεται τον Berlin, ενώ ο Υοο Ji-tae του Oldboy παίζει τον Professor. Την Tokyo υποδύεται η Jun Jong-seo του Burning.

Συμμετέχουν ακόμα ακόμα οι: Lee Won-jong ως Moscow, Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Lee Kyu-ho (Oslo) και Kim Ji-hun (Helsinki).

Το δεύτερος μέρος του κορεάτικου La Casa de Papel, Money Heist: Korea - Joint Economic Area Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε επίσης

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix

Maestro: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – 4 λόγοι που κέρδισε το Netflix

Netflix: To «The Watcher» επιστρέφει και επίσημα με δεύτερη σεζόν