Δεκέμβριος Netflix
Πηγή: Netflix / Newsbomb.gr
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεκέμβριος στο Netflix: 5 +1 επιλογές που δεν χάνονται με τίποτα

Ο Δεκέμβριος φέρνει στο Netflix ορισμένες από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες ολόκληρης της χρονιάς.

Ο Δεκέμβριος, μήνας των Χριστουγέννων και των δώρων, φέρνει ένα σωρό... καλούδια για τους συνδρομητές του Netflix οι οποίοι προβλέπεται να επιδίδονται σε ατελείωτο binge watching, μεταξύ γαλοπούλας και μελομακάρονου.

Ορισμένες από τις πιο πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες κυκλοφορίες της χρονιάς, θα είναι επιτέλους διαθέσιμες λίγες μέρες πριν το 2022 μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Παράλληλα, ο Δεκέμβριος είναι επίσης ο μήνας που θα δούμε το Maestro, την πρώτη ελληνική σειρά -ever- να φιγουράρει στον κατάλογο του Netflix!

Glass Onion: Στα Μαχαίρια (Glass Onion: A Knives Out Mystery)

Το Knives Out είναι μια από τις επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του Netflix. Ήταν παραπάνω από αναμενόμενο λοιπόν, ο «γίγαντας» του streaming να δώσει το πράσινο φως και για τη συνέχεια!

Η δεύτερη πολυαναμενόμενη ταινία έχει τίτλο Glass Onion: A Knives Out Mystery, καμαρώνει για ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών και έχει γυριστεί στην Ελλάδα!

Φυσικά, ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ για να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, αντιμετωπίζοντας ένα... μπουκέτο γραφικών υπόπτων.

Στη δεύτερη ταινία πρωταγωνιστούν οι: Ντάνιελ Κρεγκ, Έντουαρντ Νόρτον, Ζανέλ Μονέ, Κάθριν Χαν, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζέσικα Χένγουικ, Μάντελιν Κλάιν, Κέιτ Χάντσον και Ντέιβ Μπαουτίστα.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3 (Emily in Paris: Season 3)

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

H αγαπημένη των νεαρών συνδρομητών του Netflix, Έμιλι, επιστρέφει στο Παρίσι και με την τρίτη σεζόν η οποία είναι γεμάτη διλήμματα, επιλογές και αποφάσεις.

Πριν μερικές ημέρες το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του τρίτου κύκλου επεισοδίων το οποίο εκτός από τον παριζιάνικο αέρα, μας δίνει μια γεύση για όσα καλείται να αντιμετωπίσει η νεαρή Αμερικανίδα στην ερωτική ζωή και την καριέρα της.

Στην επίσημη σύνοψη της πλατφόρμας αναφέρεται: Ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι απολαμβάνει την παριζιάνικη ζωή της με τους φίλους και τους συναδέλφους της, ωστόσο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της στην τρίτη σεζόν. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η νεαρή κοπέλα θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς θέλει να αφοσιωθεί περισσότερο — στη δουλειά ή στη ρομαντική της ζωή — και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα συνεχίζει να βυθίζεται στις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

Η τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα έχει δώσει το «πράσινο φως» και για τέταρτη σεζόν.

Alice in Borderland: Σεζόν 2

Eτοιμαστείτε να μπείτε ξανά στον δυστοπικό κόσμο του Alice in Borderland. Η επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει λίγο πριν τα Χριστούγεννα με τη δεύτερη σεζόν και με παιχνίδια πιο φονικά, κόσμο πιο άγριο και σκληρό. Θα καταφέρει ο Αρίσου να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα;

Ο Αρίσου και η Ουσάγκι πρέπει να εξηγήσουν τα μυστήρια του Borderland, προκειμένου να επιστρέψουν στον κόσμο τους.

Αποχωρώντας από το σοκαριστικό φόντο της άδειας Σιμπούγια της πρώτης σεζόν, αυτή η σεζόν εκτυλίσσεται στην κατεστραμμένη Σιμπούγια που είναι καλυμμένη με βλάστηση. Μη χάνετε λεπτό από αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που είναι γεμάτο έντονες στιγμές, συναρπαστική δράση και πρωταγωνιστές τους Κέντο Γιαμαζάκι και Τάο Τσουτσίγια.

Η δεύτερη σεζόν του Alice in Borderland θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος (The Witcher: Blood Origin)

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα με τον κόσμο του The Witcher. Η prequel σειρά του «Γητευτή», Γκέραλντ της Ρίβια έχει τίτλο «The Witcher: Blood Origin» και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου, για χριστουγεννιάτικο binge watching.

Η ιστορία τοποθετείται πάνω από χίλια χρόνια πριν από τον κόσμο του «Γητευτή» και θα μας αφηγηθεί τη δημιουργία του πρώτου Witcher, όπως και τα γεγονότα που οδήγησαν στην ένωση των Spheres.

Επτά απόκληροι στον κόσμο των ξωτικών ξεκινούν έναν αιματηρό πόλεμο κόντρα σε μια ασταμάτητη δύναμη, αναφέρει η επίσημη σύνοψη του Netflix.

Maestro

Στις 19 Δεκεμβρίου, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στις αρχές του 2023 θα κυκλοφορήσει και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη στη σελίδα της σειράς στο Netflix, οι συνδρομητές μπορούν να διαβάσουν μια σύντομη περιγραφή και να πατήσουν το κουμπί της «Υπενθύμισης» για τη μεγάλη πρεμιέρα στις 19 του μήνα.

Maestro Netflix
H σελίδα του Maestro στο Netflix

«Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων», διαβάζουμε στη σύνοψη του Netflix.

Yπενθυμίζουμε ότι στις 8 Νοεμβρίου το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα του Maestro και έτσι έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στον «γίγαντα του streaming».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς, ενώ για την ένταξη στο Netflix δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια».

Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Guillermo del Toro’s Pinocchio)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και ο πολυβραβευμένος θρύλος του stop-motion Μαρκ Γκούσταφσον αναπλάθουν το κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι γύρω από το θρυλικό ξύλινο αγόρι, με μια ευφάνταστη ιστορία που βάζει τον Πινόκιο σε μια μαγευτική περιπέτεια η οποία υπερβαίνει κόσμους και αποκαλύπτει τη ζωογόνο δύναμη της αγάπης.

Στο εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion του βραβευμένου σκηνοθέτη, που αποτελεί ιδανική συντροφιά για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, πρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακγκρέγκορ, Ντέιβιντ Μπράντλι, Γκρέγκορι Μαν.

Ο Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο κυκλοφορεί στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε επίσης

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 top σειρές που έρχονται το 2023

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix

Μόνο 6 θρίλερ κατάφεραν να διεκδικήσουν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας



Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ