ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζόνι Ντεπ αποσύρθηκε στην αγγλική ύπαιθρο: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»

Τζόνι Ντεπ
O Τζόνι Ντεπ δηλώνει ντροπαλός και χαμηλών τόνων άνθρωπος
Kevin Mazur/Getty Images

Ο Τζόνι Ντεπ απολαμβάνει τη γαλήνη και την ησυχία του στο νέο του σπίτι στην αγγλική εξοχή.

Ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει βρει τη γαλήνη και την ευδαιμονία, 5.364 μίλια μακριά από το Χόλιγουντ.

Ο στερ των «Πειρατών της Καραϊβικής» απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην αγγλική ύπαιθρο — πολύ μακριά από τον φανταχτερό τρόπο ζωής της showbiz που έχει γνωρίσει τόσο καλά.

«Απλώς μου αρέσουν τα μέρη με χαρακτήρα. Έχω διάφορα σπίτια σε διάφορα μέρη και όλα σημαίνουν κάτι ξεχωριστό για μένα», έχει δηλώσει ο 59χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το περιοδικό Somerset Life.

«Δεν τα έχω απλώς για να πω ότι τα έχω, τα χρησιμοποιώ και επειδή είναι λίγο ξεχωριστά. Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ ντροπαλός άνθρωπος», πρόσθεσε. «Αυτό είναι ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα για τη Βρετανία, και ειδικά το Σόμερσετ. Μπορώ απλώς να είμαι ο εαυτός μου — και αυτό είναι ωραίο».

Ο Ντεπ είπε ότι ο χαμηλών τόνων τρόπος ζωής του γίνεται ευκολότερος χάρη στη γειτονιά του. «Οι Βρετανοί είναι κουλ και θα σε χαιρετήσουν σαν να είσαι απλά ένας γείτονας», είπε.

«Δεν με πειράζει αν οι άνθρωποι θέλουν ένα αυτόγραφο ή μια σύντομη συνομιλία, αλλά όχι όταν περνάω λίγο ιδιωτικό χρόνο με την οικογένειά μου. Μπορώ να πάω σε μαγαζιά χωρίς να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που θέλουν selfie. Δεν με πειράζει αυτό μέχρι ένα σημείο, αλλά μερικές φορές μαζεύεται πολύς κόσμος», πρόσθεσε ο σταρ του «Ψαλιδοχέρη».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ντεπ επισκέφτηκε το Lincolnshire - βόρεια της Αγγλίας - για μια αιφνιδιαστική επίσκεψη σε ένα κατάστημα με αντίκες. Ο ηθοποιός αγόρασε «πολλά ιδιόμορφα αντικείμενα καθώς και μερικά έπιπλα για το σπίτι του στο Λονδίνο», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Fox Business.

Διαβάστε επίσης

Τζόνι Ντεπ: Έγινε ζωγράφος και βγάζει μία περιουσία πουλώντας πορτρέτα διασήμων

Οι Hollywood Vampires των Άλις Κούπερ και Τζόνι Ντεπ έρχονται στη γειτονιά μας

Η μεταμόρφωση του Τζόνι Ντεπ σε βασιλιά Λουδοβίκο: Πρώτες φωτογραφίες