ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ίθαν Χοκ ταξίδεψε με το... ΚΤΕΛ και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς

Ίθαν Χοκ
O Ίθαν Χοκ πρόλαβε τελικά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Wildcat, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο
AP

Ο Ίθαν Χοκ αναγκάστηκε να ταξιδέψει με το υπεραστικό λεωφορείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόνο, όταν ακύρωθηκαν όλες οι πτήσεις 

Ο Ίθαν Χοκ… έπαθε Κιάνου Ριβς! Ο σταρ του Matrix είναι γνωστός πως πολλές φορές προτιμάει τα μέσα μεταφοράς όπως το μετρό, για να φτάσει σε κάποιον προορισμό. Αυτό αναγκάστηκε να κάνει και ο Ίθαν Χοκ, παίρνοντας το υπεραστικό λεωφορείο, προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο.

Σε συνέντευξή του στο People ο Χοκ εξήγησε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στο Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Wildcat. Για κακή του τύχη όμως ακυρώθηκαν οι πτήσεις και συνειδητοποίησε δεν του απέμεναν και πολλές επιλογές. «Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις και σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να το χάσω εξαιτίας κάποιου αεροδρομίου», είπε και συνέχισε: «Έτσι, πήγα στο σταθμό και ανέβηκα στο λεωφορείο!».

Μαζί με τον ηθοποιό ταξίδεψε επίσης η σύζυγός του και ένας συνεργάτης από την παραγωγή και παρά την ταλαιπωρία φαίνεται ότι πέρασε καλά στο ταξίδι του.

«Απλώς διάβασα το βιβλίο μου, εξαφανίστηκα στο πίσω μέρος και προσευχήθηκα να το προφτάσουμε», είπε ο Χοκ και πρόσθεσε ότι κανείς συνεπιβάτης του δεν τον παρατήρησε πραγματικά μέχρι να φτάσει στο τελωνείο.

Ερωτηθείς για το πώς αντέδρασαν οι συνεπιβάτες του στο γεγονός ότι είχαν μια διασημότητα μαζί τους στο ταξίδι, ο Χοκ είπε ειρωνικά: «Φίλε, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο στο λεωφορείο».

Διαβάστε επίσης

«Killers Of The Flower Moon»: Τελικό τρέιλερ για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Τιμ Μπάρτον για Τεχνητή Νοημοσύνη: Είναι ένα ρομπότ που παίρνει την ψυχή σου

Η ταινία «Πίσω από τις Θημωνιές» υποψήφια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Στο Ηρώδειο για τις Μέλιsses - 1 λεπτού σιγή για Θεσσαλία και Αντώνη