ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μικρή περιοδεία σε Καναδά και ΗΠΑ ξεκινούν οι Rolling Stones

Μικρή περιοδεία σε Καναδά και ΗΠΑ ξεκινούν οι Rolling Stones

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν χθες την πολυαναμενόμενη μίνι περιοδεία τους σε εννέα πόλεις της Βόρειας Αμερικής, πριν από την μεγάλη ανοιχτή συναυλία τους στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, την πρώτη μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες.


Στην ιστοσελίδα του, το θρυλικό συγκρότημα, το οποίο γιόρτασε το 2012 τα 50 χρόνια παρουσίας στο διεθνές μουσικό προσκήνιο, ανακοίνωσε ότι η περιοδεία που τιτλοφορείται «50 και συνεχίζουμε», θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες, σε ημερομηνία που πρόκειται να καθοριστεί σύντομα.

Στη συνέχεια το συγκρότημα θα εμφανιστεί, πιθανότατα στις αρχές Μαΐου, στην Καλιφόρνια και στη Νεβάδα, θα περάσει στις ακτές του Ατλαντικού, στο Τορόντο του Καναδά, πριν από τις εμφανίσεις στο Σικάγο, τη Βοστόνη και τη Φιλαδέλφεια.

«Δώσαμε μερικές συναυλίες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη την περασμένη χρονιά και άρεσαν τόσο πολύ που είπαμε ας προσθέσουμε και άλλες ημερομηνίες », δήλωσε ο Μκ Τζάγκερ στην ιστοσελίδα.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης ότι θα παίξει στο Χάιντ Παρκ, στις 6 Ιουλίου, μετά από σχεδόν 44 χρόνια. « Το Χαιντ Παρκ μας φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο μέρος να παίξουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι», είπε ο Τζάγκερ.