ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η βραβευμένη πιανίστρια Μαρία Κοτρότσου εντυπωσίασε το Παρίσι! (pics)

Η βραβευμένη πιανίστρια Μαρία Κοτρότσου εντυπωσίασε το Παρίσι! (pics)

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Fondation Hellénique στο 14o arrondissement του Παρισιού έδωσε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Μαρτίου συναυλία η βραβευμένη πιανίστρια και συνθέτις Μαρία Κοτρότσου.

Το κοινό, συνεπαρμένο από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν η συνθέτις και οι εκλεκτοί μουσικοί της, τους χειροκροτούσε όρθιο επί ώρα.

Μεταξύ αυτών που τίμησαν με την παρουσία τους την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα ήταν ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Γαλλία κος Ιάσων Κασσελάκης , η πρέσβυρα της Unesco κα Αικατερίνη Δασκαλάκη , η διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας κα Νέλλα Τυλιανάκη , η διευθύντρια της Fondation Hellénique κα Μαρία Γράβαρη , και η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Jean-François Balmer , η γνωστή παραγωγός Françoise Petit-Balmer.

Συγχαρητήριο γράμμα έλαβε η συνθέτις από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας , υπέρτιμο κι έξαρχο Ευρώπης κο Εμμανουήλ , για το ταλέντο της και την καταπληκτική βραδυά που προσέφερε στο κοινό.

Σε επικοινωνία μαζί της, μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα για συναυλία οπότε θα απολαύσουμε την τόσο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική μουσική της.

Σχετικές ειδήσεις