Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Enforcer: Πρώτο τρέιλερ για την ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Τζωρτζίνα Ντούτση Τζωρτζίνα Ντούτση

Η Θεσσαλονίκη μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι για τις ανάγκες της ταινίας The Enforcer με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Το πρώτο τρέιλερ του The Enforcer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα!

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το καλοκαίρι, η Θεσσαλονίκη μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι για τις ανάγκες της ταινίας δράσης, ενώ σκηνές γυρίστηκαν σε πολλά σημεία της πόλης όπως στον περιφερειακό δρόμο, στο λιμάνι, στην Πυλαία, καθώς και στην περιοχή των Σφαγείων. Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία ακολουθεί τον Cuda (Αντόνιο Μπαντέρας), έναν σκληρό εκτελεστή του Μαϊάμι, ο οποίος θυσιάζει τα πάντα για να καταστρέψει την εγκληματική οργάνωση που έχτισε όλη του τη ζωή, όταν ανακαλύπτει ότι το αφεντικό του Estelle (Κέιτ Μπόσγουορθ) θέτει τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού σε σοβαρό κίνδυνο. Τώρα έχει μια τελευταία ευκαιρία να διοθρώσει το παρελθόν του και να βρει τη λύτρωση -τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του- προτού η οργάνωση τον κυνηγήσει για την προδοσία του. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Χιουζ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου.