SEX

Έκανε ομαδικό σεξ με οκτώ παίκτες του ΝΒΑ – Έβγαλε στο... σφυρί το ροζ βίντεο! (vids)

Έκανε ομαδικό σεξ με οκτώ παίκτες του ΝΒΑ – Έβγαλε στο... σφυρί το ροζ βίντεο! (vids)

Η Aliza Jane είχε προκαλέσει χαμό στο ΝΒΑ με την δημόσια παραδοχή της ότι έκανε ομαδικό σεξ με εφτά παίκτες των Φίνιξ Σανς – Πλέον έρχεται ξανά να... ταράξει τα νερά με τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο από εκείνη τη βραδιά!

Το μοντέλο είχε γίνει πρώτο θέμα με την αποκάλυψη που έκανε για την επίσκεψη της στη «φούσκα» του Ορλάντο, ανήμερα των γενεθλίων της.

Με αυτό τον τρόπο είδε τους followers της να αυξάνονται μέσα σε λίγες ώρες κι από τις 3.000 έφτασε στις 32.000, κάτι που είχε θετικό αντίκτυπο και στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε 22.000 δολάρια, με την ίδια να απαντά σε όσους την κατέκριναν ότι: «Μόλις έβγαλα 22.000 δολάρια. Δεν με πειράζει ό,τι και να πείτε. Θα φτάσω τα 100.000 δολάρια μέχρι το Σαββατοκύριακο».

Όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να βγάλει πολλά περισσότερα καθώς όπως γνωστοποίησε ότι το ροζ βίντεο από εκείνο το βράδυ είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στο onlyfans. Μάλιστα, χιλιάδες χρήστες το έχουν ήδη αγοράσει, με την Aliza να είναι πλουσιότερη κατά 100.000 δολάρια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πνιγόμαστε» - Δραματική η κατάσταση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη