SEX

Σάλος: 30χρονη κάλεσε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σεξ

Σάλος: 30χρονη κάλεσε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σεξ

Ο νεαρός έπαιζε ποδόσφαιρο με έναν φίλο του απέναντι από το σπίτι της 30χρονης.

Μια μητέρα τριών παιδιών κατηγορείται πως είχε ερωτικές επαφές με έναν 14χρονο, τον οποίο κάλεσε σπίτι της μαζί με έναν φίλο του, όταν τους είδε να παίζουν ποδόσφαιρο απέναντι από το σπίτι της.

Η Τέα Βίνσεντ, από την Αγγλία, κάλεσε τα δύο αγόρια στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο.

Η 30χρονη μητέρα τριών παιδιών

Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις πάνω του.

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σεξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου».

Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

Η δίκη της 32χρονης, σήμερα, γυναίκας συνεχίζεται...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»