SEX

Έρχεται το πρώτο καφέ για… στοματικό έρωτα!

Έρχεται το πρώτο καφέ για… στοματικό έρωτα!

Την πόρτα της Ευρώπης «χτυπά» μια νέα τάση στο σεξ που κάνει πάταγο στην Ταϊλάνδη, συνδυάζοντας τον αγαπημένο σας καφέ με την ακόμα πιο αγαπημένη για τους πολλούς άνδρες, σεξουαλική υπηρεσία!

Γιατί ποιο… αρσενικό του μάταιου τούτου κόσμου θα έλεγε «όχι» σε μια ζεστή κούπα καφέ ή φρέντο (άντε και φραπέ, δεν θα το χαλάσουμε εκεί), ενώ μία καλλίπυγος νεαρή του έκανε επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της (και δεν εννοούμε τις ξένες γλώσσες) κάτω από το τραπέζι;

Και μην νομίζεται ότι πρόκειται απλά για μία σεξιστική ιδέα κάποιου που συνδύασε δύο απολαύσεις της ζωής, προκειμένου να τα… κονομήσει. Γιατί μάλλον, ναι, θα το κάνει, αλλά τουλάχιστον βασίζεται σε επιστημονικά ντοκουμέντα.

«Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί», υποστηρίζει ο Μπράντλει Σαρβέτ, ο οποίος σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο ευρωπαϊκό «Cafe pipe» στη Γενεύης.

Σύμφωνα, δε, με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του καφέ του, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τις αρχές. Δεν θα έχει μάλιστα κανένα πρόβλημα αν «περάσει» την καφετέριά του ως χώρο για ανδρικό μασάζ…

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει μέσω iPad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ, αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο άνδρας με το ψευδώνυμο Σαρβέτ, καθώς δεν θέλει να αναμίξει την οικογένειά του με το επαγγελματικό αυτό εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Κι' αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί».

Όσο για το κόστος; Λίγο τσιμπημένο (αν και Ελβετία θα πει κανείς), καθώς οι άνδρες θα μπορούν να ξυπνούν μυαλό και… σώμα πριν το γραφείο με 65 ελβετικά φράγκα (περίπου 60 ευρώ). Στην τιμή πάντως δεν περιλαμβάνονται τα κρύα σάντουιτς και το κρύο ντους!

Ποιος είπε ότι η καλή μέρα δεν φαίνεται από το πρωί;

Σχετικές ειδήσεις