Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Γιατί εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν αυτό το βίντεο πορνό; Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε; (videos)

Newsbomb

Αν και αναμενόμενη, η άνθηση που γνωρίζει η εικονική πραγματικότητα στο πορνό ξεπερνά ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της βιομηχανίας ενηλίκων που επένδυσε πάνω της.

Και αυτό γιατί παρατηρήθηκε αύξηση 10.000% στην αναζήτηση του συγκεκριμένου είδους τα τελευταία δύο χρόνια!

Σύμφωνα, δε, με νέα έρευνα, οι χώρες που δείχνουν το δρόμο για τη virtual reality «πορνο-επανάσταση» είναι η Νορβηγία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, η Φινλανδία, η Νότια Κορέα, η Σουηδία και η Μαλαισία, την ίδια ώρα που 3,2 εκατομμύρια συνδρομητές έχουν πληρώσει για VR περιεχόμενο μόνο τον Οκτώβριο του 2015.

Πιστεύεται μάλιστα ότι μέχρι το τέλος του έτους, 20 με 30 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν «γνωρίσει» το νέο «πορνό» μέχρι το τέλος του έτους!

porno vr

Από… κοντά και όλες οι μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας, οι οποίες σε μια προσπάθεια να μην ξεπεραστούν από τις εξελίξεις, προωθούν στην αγορά όλο και πιο εξελιγμένα σχετικά προϊόντα.

Το κομμάτι πάντως του VR στην πίτα του πορνό παραμένει ακόμα μικρό, με το μόλις 2% των ενηλίκων να το έχουν εντάξει στη συστηματική ατομική τους… προπόνηση. Ωστόσο, μέχρι το 2025, εκτιμάται ότι θα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος τομέας της εικονικής πραγματικότητας πίσω από τις ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια, «αγγίζοντας» τζίρο 1 δισ. δολάρια…

Πάρτε και εσείς που δεν είχατε την τύχη μια πρώτη… γεύση της πορνο-εικονικής πραγματικότητας: