SOCIAL MEDIA

Διακοπές Δεκεμβρίου 2020 από τη Google

Διακοπές Δεκεμβρίου 2020 από τη Google
AP Photo/google

Διακοπές Δεκεμβρίου 2020: Παρά την πανδημία του κορονοϊού που σαρώνει τον πλανήτη, η Google στο σημερινό της Doodle, στέλνει μια νότα αισιοδοξίας για αυτά που θα έρθουν.

Το σημερινό (Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020) Doodle της Google, έχει εορταστική διάθεση και αναφέρεται στις διακοπές Δεκεμβρίου 2020.

Οι συνθήκες δεν ευνοούν τις μετακινήσεις και τις… διακοπές, όμως η Google έχει φροντίσει γι’ αυτό.

Αν κάποιος κάνει κλικ στο φωτισμένο με λαμπάκια Google Doodle, τότε μπορεί να βρει έστω και εικονικά, δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς και να ταξιδέψει ακόμα και στην Ελλάδα, σε μια περίοδο που έχει απαγορευθεί η μετακίνηση από Νομό σε Νομό.

Το σημερινό doodle για τις Διακοπές Δεκεμβρίου 2020

Τι είναι τα doodles

Τα doodles δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου. Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.