SOCIAL MEDIA

Ποιο από τα social media είναι καλύτερο για dating;

Ποιο από τα social media είναι καλύτερο για dating;
Έτσι «κλείνονται» στις μέρες μας τα ραντεβού!
pixabay

Ποιες δυνατότητες έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον τομέα των... ραντεβού

Τα social media έχουν αλλάξει πολλές από τι συνήθειές μας... Λίγοι πια άντρες ζητούν από μία κοπέλα το κινητό της, ενώ τα ερωτικά ραντεβού επειδή «στηρίζονται» κατά ένα μεγάλο μέρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούν τους κανόνες των... followers!

Άνδρες και γυναίκες πλέον ερωτεύονται καταρχάς βάσει της εξωτερικής εμφάνισης, η οποία και αναδεικνύεται καλύτερα μέσα από το προσωπικό φωτογραφικό άλμπουμ των μελών των social media. Στη συνέχεια, ένα follow έρχεται να δείξει το πρώτο ενδιαφέρον, και μετά ένα ραντεβού ή μία συνάντηση μπορεί να αποτελέσει το τελικό αποτέλεσμα μία διαδικτυακής συνομιλίας.

Snapchat

Για όσους δεν μπορούν τις πολλές σάλτσες και κυρίως για όσους είναι νεαρής ηλικίας. Αυτό είναι το ιδανικό μέσο για να ξεκινήσεις μία συνομιλία χωρίς δεσμεύσεις. Μπορεί να σε οδηγήσει σε ραντεβού. Μπορεί και όχι. Εδώ πολλές «ανήθικες» προτάσεις είναι εφικτές! Αν είσαι κορίτσι μην πέσεις σε αυτή την παγίδα, και αρχίσεις να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου.

Instagram

Εδώ οι... επαγγελματικές φωτογραφίες πάνε και έρχονται! Γρήγορο και άμεσο μέσο δικτύωσης. Εδώ μπορείτε να εκφράσετε άνετα ό,τι έχετε μέσα σας. Ό,τι σας βασανίζει. Ό,τι σας απασχολεί. Απλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, ο καθένας ερμηνεύει τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις σας εδώ όπως θέλει. Το Instagram έχει διάρκεια. Έχει το like. Έχει Inbox, άρα μηνύματα.... Έχει άπειρες συζητήσεις.

Twitter

Για εκείνους που δεν τους ενδιαφέρει να δείξουν το κορμί τους, αλλά... τους ενδιαφέρει να προωθήσουν τα προσόντα του μυαλού τους. Όποιος έχει μπόλικο χιούμορ, μπορεί να το εμπιστευτεί! Εσείς άνδρες, μην ξεχνάτε ότι, οι γυναίκες έλκονται από το χιούμορ, και βαριούνται τους ξινούς και βαρετούς τύπους. Εδώ τα λόγια δεν είναι πολλά. Εδώ υπερισχύει η ατάκα!

Facebook

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Αν έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο, είσαι στο δρόμο, στο γραφείο ή και στο σπίτι, κάνε εδώ άφοβα scouting! Ελεύθερο χρόνο να έχεις και εδώ όλα είναι εφικτά... Δεν είναι τυχαίο ότι, πολλές γνωριμίες, ραντεβού, αλλά και γάμοι ξεκίνησαν από εδώ! Είναι το πιο μαζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για dating.

LinkedIn

Εδώ το σοβαρό υπερισχύει! Όποιος το χρησιμοποιεί πρέπει να ξέρει ότι, το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «φωνάζει» από μακριά, «μόνο για σοβαρές επαφές». Αφορά περισσότερο σε κάποιον που επιθυμεί μία κοινωνική ή μία επαγγελματική επαφή. Από εκεί και πέρα.... ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει!

Σχετικές ειδήσεις