TRAVEL

ΕΟΤ: Εντυπωσιακή προβολή της Ελλάδας στην Πολωνία

ΕΟΤ ΕΛΛΑΔΑ

Ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι προβάλλουν την Ελλάδα  με εντυπωσιακά αφιερώματα, δύο από τα πλέον καταξιωμένα και δημοφιλή τουριστικά περιοδικά της Πολωνίας: «All Inclusive» και «TRAVELER» του National Geographic.

Σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας, τo «TRAVELER» αφιέρωσε στην Ελλάδα ολόκληρο το τεύχος του μηνός Απριλίου, ενώ το All Inclusive προβάλλει την Ελλάδα, στο εξώφυλλο και σε πολυσέλιδο -εντός του τεύχους- αφιέρωμα.

Το περιοδικό «All Inclusive» της Πολωνίας, κυκλοφόρησε με 15σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, φιλοξενώντας άρθρα για τον τουρισμό πολυτελείας, αλλά και ειδική αναφορά από τον εκδότη στο editorial του περιοδικού. Επιπλέον, συμπεριέλαβε την χώρα μας, ως προορισμό για digital nomads σε άρθρο-αφιέρωμα στην παγκόσμια αυτή τάση.

Το περιοδικό απευθύνεται σε απαιτητικούς ταξιδιώτες με εισόδημα υψηλότερο από το μέσο όρο και τα άρθρα του αφορούν κυρίως πολυτελείς προορισμούς, εξωτικά μέρη, τουρισμό περιπέτειας, αναψυχή, πολιτισμό και μόδα. Το προφίλ των αναγνωστών είναι ηλικίας μεταξύ 25-49 ετών, που προτιμούν τα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, επιλέγουν ακριβά καταλύματα και υπηρεσίες ενώ ταξιδεύουν περίπου 3-4 φορές τον χρόνο σε επαγγελματικά ταξίδια ή για διακοπές.

H πολωνική έκδοση του National Geographic «TRAVELER» αφιέρωσε ολόκληρο το τεύχος Απριλίου στην Ελλάδα , υμνώντας την ομορφιά, την ποικιλομορφία, τη φύση, τα αξιοθέατα και την παράδοση 16 συνολικά ελληνικών προορισμών: Κρήτη, Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Δελφοί, Τέμπη, Μετέωρα, Δωδεκάνησα, Σιθωνία, Πήλιο, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος, Αθήνα, Ύδρα και Αίγινα. Τα άρθρα αποτελούν έμπνευση για προγραμματισμό των διακοπών στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Περιέχουν, επίσης, πρακτικές συμβουλές για διαμονή, τοπική κουζίνα, μεταφορές και τουριστικά αξιοθέατα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Φουρθιώτη: Το σακίδιο που «έκαψε» τους ποινικούς και η έρευνα στο λάπτοπ