TRAVEL

Η κολυμπήθρα της Λάρισας που «βαφτίζει»… θαρραλέους

Η κολυμπήθρα της Λάρισας που «βαφτίζει»… θαρραλέους

Στο Κόκκινο Νερό λίγο δίπλα από τον κεντρικό πλέον δρόμο, έξω από το χωριό, πάνω στην μεγάλη στροφή υπάρχει ένα άνοιγμα του δρόμου.

Ένα μικρό πάρκινγκ και ακόμα πιο μικρό πέρασμα από τους θάμνους. Οι περαστικοί ίσως να μην δώσουν σημασία. Όσοι όμως γνωρίζουν το σημείο, ξέρουν πως λίγα μέτρα πιο χαμηλά βρίσκεται μια απίθανη τοποθεσία που εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη και γοητεία της φύσης.

Πρόκειται για τις κολυμπήθρες όπως ονομάζονται και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον όσων θέλουν να δοκιμάσουν το θάρρος τους και τις αντοχές τους αφού το νερό είναι πολύ κρύο.

Σε ένα σημείο υπάρχει και μια μεγάλη τρύπα στην οποία όσοι επιθυμούν μπορούν να βουτήξουν ολόκληροι βάζοντας στο νερό ακόμα και το κεφάλι τους.

Παρέες νεαρών βέβαια βάζουν και διαγωνισμούς για το πόση ώρα θα διατηρηθεί κάποιος μέσα στο νερό.

Είναι τέτοιο το ενδιαφέρον του κόσμου που προ κορονοϊού ερχόταν γκρουπ τουριστών και έδειχναν μεγάλη υπομονή για να πάρουν σειρά και να βουτήξουν όλοι στα παγωμένα νερά.

Εσείς δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα μαγιό, να ταξιδέψετε λίγα χιλιόμετρα και να σφίξετε καλά τα… δόντια σας για μια παγωμένη βουτιά.

Πηγή: larissanet.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»