TRAVEL

Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη επιλέγουν οι Αυστραλοί φέτος

Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη επιλέγουν οι Αυστραλοί φέτος

Η αξιολάτρευτη Πάρος, η συναρπαστική ιστορία της Μυκόνου και η γραφικότητα της Σαντορίνης κυριαρχούν, από πλευράς Κυκλάδων, στην πολύ σημαντική για τα νησιά αγορά της Αυστραλίας.

Το Escape, το υπ΄αριθμόν 1 ταξιδιωτικό Μέσο της Αυστραλίας, περιγράφει τα νησιά μας και τα προτείνει για διακοπές.

"Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη Μύκονο από απλά νυχτερινά μπαρ και DJs" γράφει και συμπληρώνει: "Προσφέρει επίσης παρθένες παραλίες, συναρπαστική ιστορία και πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες για να σας διασκεδάσουν".

Για την Πάρο γράφει: "Αυτό το αξιολάτρευτο μικρό νησί είναι γεμάτο γοητεία και στερείται των θησαυρών των τουριστών που βρίσκετε αλλού, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για μια ήσυχη απόδραση στα ελληνικά νησιά. Βασιστείτε στην πόλη της Παροικιάς (η οποία έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια και πράγματα να δείτε) και περιηγηθείτε στο νησί χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό τοπικό σύστημα λεωφορείων, που θα σας μεταφέρει σε όλα τα χωριά και τις παραλίες που θέλετε να εξερευνήσετε".

Τέλος για τη Σαντορίνη εξυμνεί την απίστευτη θέα σε κάθε στροφή και τονίζει ότι είναι "ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το ζήσετε είναι να κάνετε την πεζοπορία 10 χιλιομέτρων ανάμεσα στις δύο κύριες πόλεις, τα Φηρά και την Οία ιδανικά νωρίς το πρωί".

https://www.escape.com.au/destinations/europe/greece/10-greek-islands-you-need-on-your-list/image-gallery/77b5e0b7bcabfa95084372a4c6e89cc8?page=1