ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TRAVEL

«Τόπος αρμονίας»: Γνωρίστε τη νοτιοδυτική Κρήτη (vid)

Εικόνες από την πανέμορφη νοτιοδυτική Κρήτη στο νομό Χανίων παρουσιάζει το πρώτο διαφημιστικό – τουριστικό βίντεο από τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου.

Ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (πρώην Νομός Χανίων) και συνορεύει βορειοδυτικά με τον Δήμο Κισάμου, βόρεια με τον Δήμο Πλατανιά και ανατολικά με τον Δήμο Σφακίων. Νότια βρέχεται από το Λιβυκό πέλαγος και δυτικά από τη Μεσόγειο θάλασσα.

Καταπληκτικές και πεντακάθαρες είναι οι παραλίες του Δήμου, βραβευμένες αρκετές εξ αυτών με γαλάζια σημαία, που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου, με το πλούσιο περιβάλλον του, συνδυάζει βουνό και θάλασσα, πλούσια Ιστορία και μοναδικό Πολιτισμό και αποτελεί ιδανικό τόπο για διακοπές, χαλάρωση, αλλά και περιπέτεια, με ευχάριστη - φιλόξενη διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και ποιοτικές - παραδοσιακές γεύσεις σε εστιατόρια - ταβέρνες.

Στο βίντεο που δημιούργησε ο Δήμος Καντάνου -Σελίνου, για να διαφημίσει την περιοχή, εκτός από τα όμορφα τοπία και το περιβάλλον στις ορεινές και παραλιακές περιοχές του Δήμου, παρουσιάζονται και στιγμές από την καθημερινότητα των κατοίκων.

«Ένας τόπος αρμονίας…ένας τόπος όπου η ηρεμία εναλλάσσεται με την χαρά…σε αυτόν τον τόπο δεν θα είσαι ποτέ ξένος…».

Ροή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER