ΖΩΔΙΑ

Λέων ημερήσιες προβλέψεις 17/5: Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου

Λέων ημερήσιες προβλέψεις 17/5: Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να βιώσεις μια... ταξιδιωτική ή διαδικτυακή ερωτική περιπέτεια
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η κατάσταση είναι μεν πολλά υποσχόμενη αλλά απέχει πολύ από το να είναι και αξιόπιστη

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» με καλή παρέα και μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες κι αν κάνεις και κάποιες επιπολαιότητες, δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να κρυφτείς από υποχρεώσεις ή να καρπωθείς κάτι που δεν είναι δικό σου, άλλο τόσο είναι το να πέσεις θύμα δόλιων πρακτικών σε βάρος σου, οπότε ας έχεις τον νου σου στα «σιγανά ποτάμια». Επιπλέον, υπάρχει μια αυξημένη τάση για κάλυψη «πλαστών» αναγκών και μια κατανάλωση «στο βρόντο».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/05

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η κατάσταση είναι μεν πολλά υποσχόμενη αλλά απέχει πολύ από το να είναι και αξιόπιστη, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να φλερτάρεις, είτε λόγω κάποιων ανάλογων αναζητήσεων του/της συντρόφου σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε είναι σχετικά εύκολο να βιώσεις μια... ταξιδιωτική ή διαδικτυακή ερωτική περιπέτεια, που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχής, παρά τα... ψέματα που θα ειπωθούν!