ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως ημερήσιες προβλέψεις 17/5: Πας ταξίδι; Πρόσεξε νοθευμένα καύσιμα ή διαρροή λαδιών

Αιγόκερως ημερήσιες προβλέψεις 17/5: Πας ταξίδι; Πρόσεξε νοθευμένα καύσιμα ή διαρροή λαδιών
Ένας συγγενής ή γείτονάς σου δεν «παίζει» τίμια... στα προσωπικά σου
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Έχε τον νου σου σε άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα όμορφα κι ωραία, επιδιώκοντας... μάλλον να σε εξαπατήσουν!

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να φροντίσεις για την υγεία και την ξεκούραση σου, αφήνοντας στην άκρη κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, πολύ περισσότερο που η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα πριμοδοτεί λάθη και αστοχίες στην καθημερινότητά σου κι αν δεν θες να εκτεθείς ή να ταλαιπωρηθείς θα πρέπει να τσεκάρεις το οτιδήποτε δύο και τρεις φορές. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον, μπορεί να «την πατήσεις» από νοθευμένα καύσιμα ή διαρροή λαδιών. Από εκεί και ύστερα έχε τον νου σου σε άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα όμορφα κι ωραία, επιδιώκοντας... μάλλον να σε εξαπατήσουν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/05

Αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις το ταίρι σου, θα έχεις… άμεσα αποτελέσματα αν παρευρεθείς σε μια γιορτή σε σπίτι, αφού μέσα στο εορταστικό και «οικογενειακό» κλίμα θα προκύψει και κάτι αρκετά «αγαπησιάρικο»! Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση φιλοξενίας ή μια πρόσκληση σε δείπνο, να είσαι σίγουρος/η ότι θα λάβει ερωτικές διαστάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται πως ένας συγγενής ή γείτονάς σου δεν «παίζει» τίμια.