ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05:Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05:Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον
Το εξάγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου εμπλουτίζει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι αν είσαι μόνος/η… το ένα θα φέρει το άλλο.

Το εξάγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις κι εσύ μερίδιο από την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί βιώματα ή δρώμενα που… δεν γίνονται κάθε μέρα και μάλιστα σε δύο «μέτωπα», αφού πέρα από τις εξόδους και τις μετακινήσεις σου το «μενού» διαθέτει και κάτι έκτακτο για την καριέρα σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/05

Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου εμπλουτίζει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι αν είσαι μόνος/η… το ένα θα φέρει το άλλο, χωρίς όμως να τίθεται ζήτημα μιας «σώνει και καλά» δέσμευσης, αφού προέχει το να περάσεις καλά, ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά σε ένα ταξίδι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κρύψεις το ενδιαφέρον σου για ένα νεαρό άτομο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, με ότι συνεπάγεται αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 20/05/2022;