ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Θα μπεις σε πειρασμούς!

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Θα μπεις σε πειρασμούς!
Η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σε ωθούν να δώσεις «μάχες» για να υπερασπίσεις το δίκιο.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου ή σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή.

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάποιον/α που «κινεί τα νήματα» από το… υπόγειο και η καλή ή όχι σχέση σου μαζί του θα κρίνει πολλά για την περαιτέρω πορεία σου. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σε ωθούν να δώσεις «μάχες» για να υπερασπίσεις το δίκιο, κάτι που αναπόφευκτα θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με αντιφρονούντες κι αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί το πράγμα μπορεί εύκολα να «ξεφύγει» με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κατηγορίες. Όσον αφορά πάλι στις σχέσεις σου με συγγενείς και τις νομικές υποθέσεις σου εισέρχονται σε... θερμή περίοδο!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου ή σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντάς σου πολλά από εκείνα που ποθείς, τουλάχιστον στα… λόγια! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξει και κάποιος/α που θα σε βάλει σε πειρασμό με παροχές και οφίτσια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε τι λες και πώς το λες, αφού το «τουπέ» που βγάζεις, μπορεί να παρεξηγηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 25/05/2022;