ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Πάρε το χρόνο σου και ξεκαθάρισε ότι έχει συσσωρευθεί μέσα σου

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Πάρε το χρόνο σου και ξεκαθάρισε ότι έχει συσσωρευθεί μέσα σου
Ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να «ανάβει φωτιές» στις σχέσεις σου με τους άλλους
astrology.gr

Ζώδια - Zυγός: Με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να πάρεις το χρόνο σου και να ξεσκαρτάρεις από απωθημένα κι οτιδήποτε «τοξικό» έχει συσσωρευθεί μέσα σου

Με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να πάρεις το χρόνο σου και να ξεσκαρτάρεις από απωθημένα κι οτιδήποτε «τοξικό» έχει συσσωρευθεί μέσα σου, αφού μια εσωτερική δυσαρμονία μπορεί να σου βγάλει διάφορα ψυχοσωματικά. Ίσως βέβαια να δεις κι ένα όνειρο, που θα σου «δείξει» το πρόβλημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να «ανάβει φωτιές» στις σχέσεις σου με τους άλλους, με την ειρήνη να… παίζεται στα ζάρια αλλά αν δείξεις υπερβολική υποχωρητικότητα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δώσεις την εντύπωση πως είσαι «του χεριού τους». Μια στο καρφί και μια στο πέταλο, λοιπόν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Με τον Άρη απέναντί σου να το τερματίζει σε αντιπαραθέσεις και διασπάσεις, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και νιώσεις ζορισμένος/η από τις εξελίξεις, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνησή σου, έστω κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η. Τέρμα τα πολλά διπλωματικά, δηλαδή. Εξ άλλου αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, το πιθανότερο είναι να «συρθείς» στις εξελίξεις με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς και να φας πολύ «ξύλο».