ΖΩΔΙΑ

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 20/06: Ίσως ζήσεις κάτι από απόσταση, είτε νόμιμο, είτε παράνομο

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 20/06: Ίσως ζήσεις κάτι από απόσταση, είτε νόμιμο, είτε παράνομο
Ένα άτομο που σου παριστάνει το/τη φίλο/η, μάλλον αποσκοπεί στην εκμετάλλευσή σου
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμος: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να υλοποιηθεί με την δύναμη της φαντασίας σου

Το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στο να χαρείς την ζωή σου με κάθε τρόπο, ενώ σου φέρνει και μια μεγάλη ευκαιρία ή μια «τυχερή» εξέλιξη, που επαφίεται σε σένα να την εκμεταλλευτείς σωστά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να διαφύγεις μιας δυσκολίας ή/και να κρύψεις πράγματα, σε σχέση ωστόσο με φιλοδοξίες και σχέδια που θες να υλοποιήσεις, μάλλον θα… αστοχήσεις ή θα κινηθείς σε μια ουτοπική κατεύθυνση! Επιπλέον, ένα άτομο που σου παριστάνει το/τη φίλο/η, μάλλον αποσκοπεί στην εκμετάλλευσή σου, ίσως όμως να γίνουν ίντριγκες και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/06

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, με τη Σελήνη στους Ιχθύς δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να υλοποιηθεί με την δύναμη της φαντασίας σου αλλά το… νόστιμο της υπόθεσης είναι ότι σε περιμένουν και «χειροπιαστές» απολαύσεις! Ίσως πάλι να ζήσεις κάτι από απόσταση, είτε νόμιμο, είτε παράνομο κι από την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία οποιαδήποτε μορφή απιστίας θεωρείται ως μη γενόμενη!