ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 03/07: Η διαίσθησή σου ή ένα προφητικό όνειρο θα σε καθοδηγήσουν σωστά

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 03/07: Η διαίσθησή σου ή ένα προφητικό όνειρο θα σε καθοδηγήσουν σωστά
Αν είσαι σε σχέση και θες να την κρατήσεις, το πρώτο μέλημα σου είναι να αποδεχθείς τις τάσεις ανεξαρτησίας της άλλης πλευράς
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι κανέναν και να ψάξεις το θέμα σου από εκατό μεριές

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάποιος/α μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με... πονηριές και ψέματα κι αν διακυβεύεται κάτι σοβαρό, είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι κανέναν και να ψάξεις το θέμα σου από εκατό μεριές. Μάλιστα, η διαίσθησή σου ή ένα «προφητικό» όνειρο θα σε καθοδηγήσουν σωστά. Παράλληλα, μια αποκάλυψη θα σε αιφνιδιάσει, προκαλώντας ένα μικρό… σοκ, ας μην πάει ο νους σου όμως μόνο στο κακό αφού μπορεί να δεις καλό από ένα πρόσωπο που είχες κατατάξει στα… ανεπιθύμητα! Μπορεί ακόμη να τύχεις μιας ιδιαίτερης περιποίησης σε κέντρο ευεξίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/07

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να την κρατήσεις, το πρώτο μέλημα σου είναι να αποδεχθείς τις τάσεις ανεξαρτησίας της άλλης πλευράς, αν μάλιστα κάνεις κάτι για να σπάσεις την ρουτίνα, θα εκτιμηθεί δεόντως. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε έχεις όλα τα περιθώρια να «παίξεις» και να πειραματιστείς με περιπτώσεις που σε γοητεύουν αλλά έχουν και κάτι το «αιρετικό», ίσως μάλιστα να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη κάπου… μυστικά!