ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Η ημέρα έχει πολύ… κλάμα

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα φέρνει κάποιες ιδιαίτερα ευαίσθητες στιγμές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου να «ψάχνεται» το πιο αντιπροσωπευτικό θα ήταν να βρεθείς σε ένα ερημητήριο.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα φέρνει κάποιες ιδιαίτερα ευαίσθητες στιγμές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με ότι πλήγωσε εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να βγαίνει στην επιφάνεια. Υπάρχει ωστόσο... χώρος και για να διασκεδάσεις σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένας τρόπος ζωής που είναι κομμάτι του παρελθόντος σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου να «ψάχνεται» το πιο αντιπροσωπευτικό θα ήταν να βρεθείς σε ένα ερημητήριο, ίσως όμως να προσφέρεις τελικά καταφύγιο σε μια «πονεμένη» ψυχή που δεν έχει που την κεφαλή κλίναι.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Η ημέρα έχει πολύ… κλάμα και μακάρι βέβαια να έρθει από χαρά ή/και την επανασύνδεσή σου με ένα πρόσωπο που σου λείπει πολύ και η ανάμνησή του έγινε συνήθεια. Ωστόσο, αν εξακολουθεί να είναι… μόνο μια ανάμνηση, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε θέση αδυναμίας, βάζοντας στο περιθώριο κάθε λογική. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πρόβλημα θα είναι διπλό, αφού θα το κάνεις το… λάθος!