ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου.
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Η Αφροδίτη στο Λέοντα συνεισφέρει σε ένα θετικό κλίμα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας.

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου κι αν έχεις κατά νου να περάσεις μια ήρεμη ημέρα, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις! Μάλιστα με τον Άρη να περνά κι αυτός στο ζώδιο, είναι πιθανό κάποια στιγμή να νιώσεις πως παραβιάζεται ο χώρος σου κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και σε… μοναστήρι να κλειστείς, η ένταση θα έρθει να σε βρει, με… διάφορους τρόπους! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο Λέοντα συνεισφέρει σε ένα θετικό κλίμα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας, ενώ η συντροφιά ενός pet, θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε με αφορμή μια δουλειά ή την παροχή υπηρεσιών, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τις... χάρες του και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι αμοιβαίες περιποιήσεις είναι το πρώτο ζητούμενο αλλά με τον Άρη να «μπουκάρει» στον 4ο ηλιακό οίκο σου, δεν αποκλείεται να συμβούν και πράγματα που απέχουν πολύ από μια ειρηνική συμβίωση!