ΚΟΣΜΟΣ

Μαϊάμι: Aστυνομικός έφαγε αποδεικτικά στοιχεία! (video)

Μαϊάμι: Aστυνομικός έφαγε αποδεικτικά στοιχεία! (video)

Με της φυλακής τα σίδερα… φλερτάρει ένας πρώην αστυνομικός από το Μαϊάμι, ο οποίος όχι μόνο αψήφησε τις εντολές ενός δικαστή, αλλά έφαγε αποδεικτικά στοιχεία μέσα στο δικαστήριο!


Ο βετεράνος αστυνομικός που… γυρνάει στο Ρίτσαρντ «Ντικ» Μάστεν, παρά τη συνταξιοδότησή του, συνεχίζει να καταπολεμά ενεργά το έγκλημα ως επικεφαλής της οργάνωσης «Miami-Dade Crime Stoppers», ωστόσο όταν βρέθηκε μάρτυρας σε μια υπόθεση ναρκωτικών, αρνήθηκε να αποκαλύψει τον ανώνυμο πληροφοριοδότη που του εμπιστεύτηκε ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες.

«Αυτό που μετράει για μένα είναι η υπόσχεσή μου. Μερικοί από τους πληροφοριοδότες μου μπορούν να καταλήξουν νεκροί. Όχι στη βάρδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάστεν στο δικαστήριο, πριν καταπιεί ένα χαρτί στο οποίο αναγράφονταν τα προσωπικά στοιχεία του πληροφοριοδότη του.
Και παρά το γεγονός ότι ο πρώην αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση, δεν φαίνεται να μετάνιωσε για την πράξη του.

«Μάλλον δεν θα έπρεπε να φάω το χαρτί γιατί δεν μου αρέσει η ιδέα να μπω φυλακή. Ειλικρινά όμως δεν είχα εναλλακτική λύση. Έχουμε δώσει την υπόσχεσή μας πως οι τα στοιχεία των πληροφοριοδοτών μας θα μείνουν κρυφά», τόνισε στα ΜΜΕ ο Μάστεν.

Το «Miami-Dade Crime Stoppers» είναι μια οργάνωση η οποία καταπολεμά το έγκλημα στο Μαϊάμι, ενώ όποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να το καταγγείλει σε αυτήν, νιώθοντας πλέον σίγουρος - όπως επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο ο Μάστεν - ότι τα στοιχεία του θα παραμείνουν κρυφά ή στη χειρότερη θα καταλήξουν σε κάποιο στομάχι!

Διαβάστε ακόμα:

Αστυνομικοί έσερναν με το περιπολικό το άψυχο κορμί γυναίκας (Video)