ΚΟΣΜΟΣ

Φιορεντίνα-Νάπολι: Κρίσιμη η κατάσταση οπαδού

Φιορεντίνα-Νάπολι: Κρίσιμη η κατάσταση οπαδού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Τζέμινι» της Ρώμης, ο 30χρονος οπαδός Τσίρο Εσπόζιτο που ενεπλάκη σε επεισόδια με πυροβολισμούς και δέχθηκε έναν στο στήθος.

Ο 30χρονος άνδρας διακομίσθηκε άμεσα στο νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου και του έγινε επέμβαση έτσι ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα που δέχθηκε στη συμπλοκή μεταξύ οπαδών. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, η σφαίρα χτύπησε τον 30χρονο στο στήθος και έφτασε μέχρι τη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση χειρουργική επέμβαση. Η τελευταία ενημέρωση από τους γιατρούς, αναφέρει πως η κατάστασή του ναι μεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Από εκεί και πέρα, τραυματίας ήταν και ο 43χρονος Αλφόνσο Εσπόζιτο, φίλος αλλά όχι συγγενείς του βαριά τραυματία, ενώ νοσηλεύεται και ένας 32χρονος άνδρας. Επίσης, τρεις ακόμα οπαδοί της Νάπολι είχαν τραυματιστεί, αλλά αρνήθηκαν να δεχθούν τις ιατρικές φροντίδες των νοσοκομειακών που έφτασαν στο σημείο.

Όσο για το πώς έγιναν τα επεισόδια, η αστυνομία στην πρώτη ενημέρωση που έχει κάνει αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας ασφαλείας ενός καταστήματος στην περιοχή «VialeTordiQuinto» της Ρώμης, είδε αρκετούς συγκεντρωμένους οπαδούς και υπό το φόβο της ληστείας εμφάνισε το όπλο του. Όταν δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς πυροβόλησε, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε κι ο ίδιος βαριά τραυματισμένος από χτυπήματα στο κεφάλι, με το όπλο στο έδαφος δίπλα του...

Διαβάστε επίσης:

Πυροβόλησαν οπαδούς της Νάπολι πριν τον τελικό με την Φιορεντίνα