ΚΟΣΜΟΣ

Μεγιστάνες πιάστηκαν στα χέρια και τώρα θα πληρώσουν!

Μεγιστάνες πιάστηκαν στα χέρια και τώρα θα πληρώσουν!

Με πρόστιμο 500 δολαρίων στον καθένα τιμώρησε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας τους δυο βαθύπλουτους και διάσημους Αυστραλούς που ήρθαν στα χέρια στο κοσμοπολίτικο Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ την περασμένη Κυριακή.


Για έναν απ' αυτούς όμως, τον Κέρι Πάκερ, η τιμωρία ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη. Οι γροθιές που έπαιξε με τον Ντέιβιντ Γκίντζελ μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μην του χορηγηθεί άδεια καζίνου, μιας επένδυσης ύψους 2 δισ. δολαρίων στο Μπαράνγκαρου του Σίδνεϊ.

Μόνος κερδισμένος είναι ο Ρούπερτ Μέρντοχ που έδωσε 250.000 δολάρια, για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών και του σχετικού βίντεο που έδειχναν τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να αποχωρούν από τον καβγά ο ένας με σπασμένο δόντι και ο άλλος με μαυρισμένο μάτι. Οι εφημερίδες του πούλησαν δεκάδες χιλιάδες έξτρα αντίτυπα.

Οι δύο άντρες «τα έσπασαν» μετά το διαζύγιο του Πάκερ από τη σύζυγό του Ερικα, τους οποίους είχε παντρέψει ο Γκίντζελ. Και το γεγονός ότι ο Πάκερ δεν έχασε χρόνο και άρχισε να βγαίνει με την επίσης άρτι διαζευχθείσα Αυστραλή καλλονή Μιράντα Κερ έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ο καβγάς ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, όταν ο Πάκερ επιστρέφοντας στην Αυστραλία από ταξίδι, διαπίστωσε έκπληκτος ότι έξω από την κατοικία του στο Μπόντι Μπιτς είχε παρκάρει ένα βαν του καναλιού 9, προφανώς για να καταγράψει αποκλειστικά πλάνα από τυχόν συνάντησή του με τη Μιράντα Κερ.

Αμέσως έστειλε γραπτό μήνυμα στον κουμπάρο του για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Ο Γκίντζελ, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να συζητήσουν από κοντά το θέμα...

Τελικά η συζήτηση δεν διεξήχθη και τόσο πολιτισμένα, αφού οι δύο άντρες βρέθηκαν να κυλιούνται στο έδαφος και να ανταλλάσσουν μπουνιές. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία να απαθανατίσουν το συμβάν και ο Αυστραλός μεγιστάνας του Τύπου έσπευσε να τους κάνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή έντυπά του.

Διαβάστε επίσης: Αυστραλία: Το χειρουργείο μπορεί να προκαλέσει αμνησία στους ηλικιωμένους