ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στην Καβάλα: Διπλό φονικό με θύματα μάνα και γιο

Τραγωδία στην Καβάλα: Διπλό φονικό με θύματα μάνα και γιο

Τραγωδία για μια πραγμαστικά ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22 Αυγούστου) στην Χρυσούπολη της Καβάλας.

Συγκλονίζει από το πρωί η τραγωδία στην Καβάλα όπου ένας 42χρονος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μητέρα και γιο. Ο γιος ήταν 42 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.

Ο δράστης που συνελήφθη (διαμένει στην συνοικία Ποντιάδα) και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα είναι Έλληνες.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που έπεσε νεκρός απο τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Ο καυγάς

Σύμφωνα με νεότερες λεπτομέρειες, ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Ο δράστης, σύμφωνα με τον ιστότοπο proininews.gr, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου

Πέθανε η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Σχετικές ειδήσεις