ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ατυνομικής συντάκτριας του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, το κρησφύγετο του «τοξοβόλου» βρίσκεται στα Σεπόλια.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το σημείο, προς το παρόν, έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κρησφύγετο είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κινητά, ένας ασύρματος, κλειδιά και ένας υπολογιστής.

Το πρώτο κρησφύγετο είχε βρεθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή.

Το πρώτο κρησφύγετο

Το πρώτο κρησφύγετο είχε βρεθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή.

Ειδικότερα, μετά τη σύλληψη των τριών - Γιάννη Μιχαηλίδη, Δήμητρας Βαλαβάνη και Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου - στην Αγία Παρασκευή ένας άνδρας είχε ζητήσει από έναν νεαρό που καθαρίζει σπίτια να συναντηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Του είχε πει να πάει στη διεύθυνση Ναυάρχου Βότση 3 στον Άγιο Νικόλαο, να πετάξει ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι και να το καθαρίσει. Αμέσως μετά του είχε δώσει και τα κλειδιά και εξαφανίστηκε.

Ο καθαριστής είχε πει στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι ο νεαρός φορούσε συνεχώς την κουκούλα του και γυαλιά, ενώ προσπαθούσε να κρύβει το πρόσωπό του.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν φτάσει σχεδόν ταυτόχρονα με τον καθαριστή στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι κάποιες ντουλάπες ήταν ανοιχτές, που σημαίνει ότι – πιθανώς – ο 25χρονος μυστηριώδης άνδρας είχε φροντίσει να αδειάσει το σπίτι, παίρνοντας χρήματα ή και κάποιο όπλο.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί με τα πραγματικά στοιχεία της 26χρονης Δήμητρας Βαλαβάνη, η οποία έδινε ενοίκιο 300 ευρώ από το Σεπτέμβριο του 2019, δεν το είχε δηλώσει στην εφορία και τα χρήματα τα έδινε πάντα «μαύρα» και δύο μήνες μπροστά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του - Δείτε τις φωτό

Σχετικές ειδήσεις